مطالب مرتبط:
دستور پخت میگو با سس پرتقال

دستور پخت میگو با سس پرتقال

دستور پخت میگو با سس پرتقال -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذای دری ...

فیلم: تزئین کاپ کیک مناسب فصل زمستان

فیلم: تزئین کاپ کیک مناسب فصل زمستان

برترین ها: از این مدل تزئین کاپ کیک که مخصوص فصل زمستان است برای میهمانی های زمستانی خود استفاده کنید و از آن لذت ببرید.   [iframe]   در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

تزیین موز به شکل دلفین

تزیین موز به شکل دلفین

تزیین موز به شکل دلفین -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی تزیین موز به شکل د ...

روش تهیه املت اسپانیایی

روش تهیه املت اسپانیایی

روش تهیه املت اسپانیایی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی روش تهیه ...

دلمه با نان لواش (دست پیچ )

دلمه با نان لواش (دست پیچ )

دلمه با نان لواش (دست پیچ ) -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سایت ...

میت لوف فنجانی

میت لوف فنجانی

میت لوف فنجانی سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه شیرینی لیمویی با پنیر ریکوتا

طرز تهیه شیرینی لیمویی با پنیر ریکوتا

طرز تهیه شیرینی لیمویی با پنیر ریکوتا -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه شیرینی لیمو ...

طرز تهیه پیراشکی شویدی

طرز تهیه پیراشکی شویدی

مجله سرآشپز - بهار اسدی: پیراشکی غذایی خوشمزه و مناسب جشن تولد ها و مسافرت و پیک نیک است. در اینجا طرز تهیه پیراشکی شویدی را آموزش میدهیم.مواد مورد نیاز آرد (الک شده): 4.5 پیمانه تخم مرغ: 2 عدد ...

پویش «فست فود طبیعی، جایگزین شیرینی» در مدرسه ها شیراز

پویش «فست فود طبیعی، جایگزین شیرینی» در مدرسه ها شیراز

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛  ؛  زیبا کجوری کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز گفت: طبق پژوهش ها انجام شده، کسانی که در وعده‌های غذایی خود، زیادتر از میوه و سبزیجات ...

آش گندم؛ آش سنتی سبزواری ها

آش گندم؛ آش سنتی سبزواری ها

وب سایت سر آشپز پاپیون:  آش گندم آشی بسیار خوشمزه و سنتی است و انواع بسیار متفاوتی دارد این آش متعلق به سبزوار است و جزو غذاهای بسیار محبوب در این شهرستان به شمار میرود. مواد لازم: نخود (یا حبوبات دلخواه به جز لپه و لوبیا چشم بلبلی) ۲ لیوان ...

فسنجان مجلسی

فسنجان مجلسی

فسنجان مجلسی که در اینجا طرز تهیه آن را به همراه عکس مراحلش میبینید برنده یک دوره از مسابقات آشپزی ایران کوک بوده. به همین خاطر هم با وجود این که قبلاً دستور تهیه خور ...

طرز تهیه بیسکوییت زنجبیلی

بیسکوییت زنجبیلی , پودر شکر و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و روی بیسکویت ها را با این مخلوط و آیسینگ رنگی تزیین کنید. نوشته طرز تهیه بیسکوییت زنجبیلی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده ی بسیاری طعمی فوق العاده دارد. نوشته دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود. نوشته با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

آموزش آشپزی با زودپز

آموزش آشپزی با زودپز

بسیاری از افراد برای تهیه غذاها از زودپز استفاده می کنند. کار با زودپز نیازمند دانستن نکات و آموزش هایی است. آسمونی در این بخش نکاتی در مورد آشپزی با زودپز را عنوان می کند.روش پخت غذا با زودپزدر روش پخت غذا ...

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه  امروز بشما یک دسر واقعا خوشمزه و عالی را آموزش میدهیم، همه ی ما از خوردن یک شکلات خوشمزه گرم خانگی لذت می بریم.    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انت ...

۴ نوع از حمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهانه جدول: حمص (Homs) یا نخود - ارده تغذیه مدیترانه ای - زبان عربی در خاورمیانه بسیار محبوب است در رستوران ها به عنوان پیش غذا. این غذا به دلیل وجود یک نخود حاوی مقدار زیادی آهن و ویتامین C و پروتئین است. همچنین فراوانی از فیبر برای دستگاه گوارش بدن مفید است. این غذا بدون گوشت, انتخاب خوبی برای گیاه خواران است. مقدار برنج: 4 تا 6 نفرمواد لازم: نخود فرنگی (پخته شده): 2 فنجان ارده: جام سیر (خرد شده): 3 حبه آب لیمو سنگ: نیمی از تعداد روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری زیره سبز (پودر): قاشق چای خوری فایل: قاشق چای خوری آب: به مقدار لازم   طرز تهیه: 1. نخودها را یک روز قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند و روز بعد آنها را بپزید تا نرم شوند.     2. نخود پخته را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. نیمی از روغن زیتون، ارده، سیر ریز خرد شده، زیره و نمک را اضافه و مخلوط کنید.     3. مقداری آب اضافه و مخلوط کنید. در صورتی که حمص سفت و غلیظ تری می خواهید، آب کمتری اضافه کنید. (میزان آب بستگی به ذائقه تان دارد.)     4. حمص را در ظرف سرو بکشید و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بریزید.       حمص فلفل قرمز و سیرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب فلفل قرمز: 2 عدد برگ رزماری: یک عدد سیر: یک بُته شکر: به مقدار لازم   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. با چنگال حفره هایی روی فلفل های قرمز ایجاد کنید و روغن زیتون روی آنها بریزید. آنها را در فویل آلومینیومی بپیچید.   3. قسمت بالای بته سیر را برش دهید و روغن زیتون روی آن بریزید و در فویل آلومینیومی بپیچید.   4. آنها را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 الی 220 درجه سانتیگراد (400 الی 450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند. سیر را پوست کنده و به همراه فلفل قرمز کباب شده در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید و با حمص به خوبی مخلوط کنید.   حمص چغندرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب چغندر درشت (پخته): 2 عدد آب لبو: به مقدار لازم برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. چغندر پخته و رنده یا له شده و آب چغندر را به آن اضافه و مخلوط کنید.   3. روی حمص را با برگ جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.   حمص ژامبون و دانه کاجمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب کره: 200 گرم ژامبون: 100 گرم فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطبق دستور آموزش داده شده در ابتدای مطلب به اندازه 4 الی 6 نفر آماده کنید و کنار بگذارید.   2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ژامبون درشت خرد شده را در آن تفت دهید و پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید.   3. این مخلوط را روی حمص پخش کنید. دانه های کاج را نیز در تابه تفت دهید و سپس روی حمص بریزید و سرو کنید.