مطالب مرتبط:
کوفته نخود را چگونه بپزیم؟

کوفته نخود را چگونه بپزیم؟

مجله سرآشپز: کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد مورد نیاز بلغور گندم (خیس شده): 75 گرم نخود (خیس شده): 75 گرم گوشت چرخ کرده: 2 ...

اسکالوپ مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ مواد لازم:ران مرغ (بدون پوست و استخوان): هشت عدد؛نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم؛سس خردل: یک قاشق سوپ‌خوری؛ترخون تازه (پاک و خردشده): ده گرم؛ ...

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه  امروز بشما یک دسر واقعا خوشمزه و عالی را آموزش میدهیم، همه ی ما از خوردن یک شکلات خوشمزه گرم خانگی لذت می بریم.    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انت ...

کوکی گردو و کشمش یک شیرینی پرمغز و بسیار خوشمزه

این کوکی گردو و کشمش بسیار خوشمزه و ساده است و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.مواد لازم کوکی گردو و کشمش :گردو (خردشده): ۲ پیمانهکشمش: یک دوم پیمانهکره (به دمای محیط رسیده): ۲۲۵ گرمشکر: ۱۰۰ گرمشکر قه ...

طرز تهیه کیک نعنا

   مواد لازم برای کیک نعنا  آرد :150 گرم شکر :100 گرم نعنا تازه :100 گرم کره نرم :100 گرم تخم مرغ :2 عدد لیمو ترش کوچک :2 عدد (آب لیمو و رنده پوست آن) بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری  طرز تهیه کیک نعنا  فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم ...

طرز تهیه آش قلیه

غذای آش قلیه یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی استان گیلان است که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای آش قلیه گوشت چرخ کرده:200 گرم پیاز رنده شده:یک عدد لوبیا سفید:130 گرم نخود:100 گرم هویج نگینی:3 عدد کشمش پلویی:150 گرم قیصی:8 عدد چغندر: ...

طرز تهیه سالاد توت فرنگی و انبه

طرز تهیه سالاد توت فرنگی و انبه

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : ...

رستوران گردی در پاکستان

رستوران گردی در پاکستان

هفته نامه همشهری شش و هفت - ناهید امامی پور: امروز به آشپزخانه همسایه مان سری می زنیم و مهمان غذاهای لذیذ و پر ادویه آنجا خواهیم بود. طعم خوراکی های پاکستان به طعم خوراکی های ما نزدیک است. البته فرهنگ خوراکی های پاکستان از فرهنگ آشپزی هندی هم بسیار تاثیر گرفته اس ...

طرز تهیه ترشی سبز

مواد لازم برای ترشی سبز 150 گرم چاقاله بادام 250 گرم کلم بروکلی 4 ساقه کرفس 100 گرم زیتون 200 گرم گوجه سبز 5 عددخیار 100 گرم ذرت 100 گرم نخود فرنگی 1 کیلوگرم سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل طرز تهیه ترشی سبز کلم بروکلی را به قطع ...

طرز تهیه شیر پلوی تبریزی یک غذای سنتی و خوشمزه

شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم. برای درست کردن شیر پلو خوشمزه با ما همراه شوید. دقت داشته باشید این مدل پلوی خوشمزه برای ماه رمضان خیلی مقوی می باشد و برای چهار نفر آماده می شودمواد ل ...

اندازه گیری BMI بدن

  BMI (نمایه توده بدنی Body Mass Index) یکی از شاخص هایی است که هر شخص می تواند با محاسبه آن بداند که در چه محدوده وزنی قرار دارد. هر شخص با توجه به سن، جنس، میزان فعالیت، اندازه جثه و عوامل دیگر ...

نان باگت با قارچ و پنیر، ساده و لذیذ

نان باگت با قارچ و پنیر، ساده و لذیذ

اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک پیش غذای ساده و مورد علاقه‌ی کودکان آشنا کنیم. با ما همراه باشید. مواد لازم:نان باگت: 6 عدد قارچ خرد شده: یک پ ...

طرز تهیه کوکی های پودینگ پسته

مواد لازم برای کوکیهای پودینگ پسته  پودینگ پسته   50 گرم کره نرم   نصف فنجان شکر  سه چهارم فنجان تخم مرغ بزرگ  1 عدد آرد  1 و نیم فنجان نمک   یک مواد لازم برای کرم بین کوکی ها کره نرم  نصف فنجان پودر شکر  225 گرم وانیل  نصف ق چ شیر  1 ق غ اسپرینکل سبز یا شکر ...

طرز تهیه کومپیر ترکیه

با خوردن غذای کشورهای دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشورها سفر کرد. امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از پیش غذاهای معروف و خوشمزه آنجا را امتحان کنیم. ...

عکس جدید مهناز افشار با دخترش

مهناز افشار عکس جدیدی از دخترش در اینستاگرام منتشر کرد.     مهناز افشار اکنون سریال «گلشیفته» را در شبکه نمایش خانگی دارد. او در این سریال کنار هومن سیدی، امیر مهدی ژوله و سیامک انصاری بازی می کند. او تصویری از دخترش را بدون توضیح در اینستاگرام منتشر کرد. ...

کوکی دبل شکلات

کوکی دبل شکلات

این کوکی درون ظرف دردار و یخچال به مدت ۷ روز قابل نگهداری است.

۴ نوع از حمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهانه جدول: حمص (Homs) یا نخود - ارده تغذیه مدیترانه ای - زبان عربی در خاورمیانه بسیار محبوب است در رستوران ها به عنوان پیش غذا. این غذا به دلیل وجود یک نخود حاوی مقدار زیادی آهن و ویتامین C و پروتئین است. همچنین فراوانی از فیبر برای دستگاه گوارش بدن مفید است. این غذا بدون گوشت, انتخاب خوبی برای گیاه خواران است. مقدار برنج: 4 تا 6 نفرمواد لازم: نخود فرنگی (پخته شده): 2 فنجان ارده: جام سیر (خرد شده): 3 حبه آب لیمو سنگ: نیمی از تعداد روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری زیره سبز (پودر): قاشق چای خوری فایل: قاشق چای خوری آب: به مقدار لازم   طرز تهیه: 1. نخودها را یک روز قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند و روز بعد آنها را بپزید تا نرم شوند.     2. نخود پخته را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. نیمی از روغن زیتون، ارده، سیر ریز خرد شده، زیره و نمک را اضافه و مخلوط کنید.     3. مقداری آب اضافه و مخلوط کنید. در صورتی که حمص سفت و غلیظ تری می خواهید، آب کمتری اضافه کنید. (میزان آب بستگی به ذائقه تان دارد.)     4. حمص را در ظرف سرو بکشید و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بریزید.       حمص فلفل قرمز و سیرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب فلفل قرمز: 2 عدد برگ رزماری: یک عدد سیر: یک بُته شکر: به مقدار لازم   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. با چنگال حفره هایی روی فلفل های قرمز ایجاد کنید و روغن زیتون روی آنها بریزید. آنها را در فویل آلومینیومی بپیچید.   3. قسمت بالای بته سیر را برش دهید و روغن زیتون روی آن بریزید و در فویل آلومینیومی بپیچید.   4. آنها را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 الی 220 درجه سانتیگراد (400 الی 450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند. سیر را پوست کنده و به همراه فلفل قرمز کباب شده در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید و با حمص به خوبی مخلوط کنید.   حمص چغندرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب چغندر درشت (پخته): 2 عدد آب لبو: به مقدار لازم برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. چغندر پخته و رنده یا له شده و آب چغندر را به آن اضافه و مخلوط کنید.   3. روی حمص را با برگ جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.   حمص ژامبون و دانه کاجمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب کره: 200 گرم ژامبون: 100 گرم فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطبق دستور آموزش داده شده در ابتدای مطلب به اندازه 4 الی 6 نفر آماده کنید و کنار بگذارید.   2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ژامبون درشت خرد شده را در آن تفت دهید و پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید.   3. این مخلوط را روی حمص پخش کنید. دانه های کاج را نیز در تابه تفت دهید و سپس روی حمص بریزید و سرو کنید.