مطالب مرتبط:

اسکالوپ مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ مواد لازم:ران مرغ (بدون پوست و استخوان): هشت عدد؛نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم؛سس خردل: یک قاشق سوپ‌خوری؛ترخون تازه (پاک و خردشده): ده گرم؛ ...

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه  امروز بشما یک دسر واقعا خوشمزه و عالی را آموزش میدهیم، همه ی ما از خوردن یک شکلات خوشمزه گرم خانگی لذت می بریم.    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انت ...

کوکی گردو و کشمش یک شیرینی پرمغز و بسیار خوشمزه

این کوکی گردو و کشمش بسیار خوشمزه و ساده است و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.مواد لازم کوکی گردو و کشمش :گردو (خردشده): ۲ پیمانهکشمش: یک دوم پیمانهکره (به دمای محیط رسیده): ۲۲۵ گرمشکر: ۱۰۰ گرمشکر قه ...

طرز تهیه کیک نعنا

   مواد لازم برای کیک نعنا  آرد :150 گرم شکر :100 گرم نعنا تازه :100 گرم کره نرم :100 گرم تخم مرغ :2 عدد لیمو ترش کوچک :2 عدد (آب لیمو و رنده پوست آن) بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری  طرز تهیه کیک نعنا  فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم ...

طرز تهیه آش قلیه

غذای آش قلیه یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی استان گیلان است که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای آش قلیه گوشت چرخ کرده:200 گرم پیاز رنده شده:یک عدد لوبیا سفید:130 گرم نخود:100 گرم هویج نگینی:3 عدد کشمش پلویی:150 گرم قیصی:8 عدد چغندر: ...

طرز تهیه سالاد توت فرنگی و انبه

طرز تهیه سالاد توت فرنگی و انبه

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : ...

رستوران گردی در پاکستان

رستوران گردی در پاکستان

هفته نامه همشهری شش و هفت - ناهید امامی پور: امروز به آشپزخانه همسایه مان سری می زنیم و مهمان غذاهای لذیذ و پر ادویه آنجا خواهیم بود. طعم خوراکی های پاکستان به طعم خوراکی های ما نزدیک است. البته فرهنگ خوراکی های پاکستان از فرهنگ آشپزی هندی هم بسیار تاثیر گرفته اس ...

طرز تهیه ترشی سبز

مواد لازم برای ترشی سبز 150 گرم چاقاله بادام 250 گرم کلم بروکلی 4 ساقه کرفس 100 گرم زیتون 200 گرم گوجه سبز 5 عددخیار 100 گرم ذرت 100 گرم نخود فرنگی 1 کیلوگرم سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل طرز تهیه ترشی سبز کلم بروکلی را به قطع ...

طرز تهیه شیر پلوی تبریزی یک غذای سنتی و خوشمزه

شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم. برای درست کردن شیر پلو خوشمزه با ما همراه شوید. دقت داشته باشید این مدل پلوی خوشمزه برای ماه رمضان خیلی مقوی می باشد و برای چهار نفر آماده می شودمواد ل ...

اندازه گیری BMI بدن

  BMI (نمایه توده بدنی Body Mass Index) یکی از شاخص هایی است که هر شخص می تواند با محاسبه آن بداند که در چه محدوده وزنی قرار دارد. هر شخص با توجه به سن، جنس، میزان فعالیت، اندازه جثه و عوامل دیگر ...

استیون هاوکینگ درگذشت

استیون هاوکینگ درگذشت

استیون هاوکینگ که به‌جرأت می‌توان او را مشهورترین ریاضیدان و فیزیک‌دان انگلیسی عصر حاضر توصیف کرد، در سن ۷۶ سالگی و پس از ۵۵ سال مبارزه با بیماری «موتور نورون» درگذشت.   ...

طرز تهیه کوکی های پودینگ پسته

مواد لازم برای کوکیهای پودینگ پسته  پودینگ پسته   50 گرم کره نرم   نصف فنجان شکر  سه چهارم فنجان تخم مرغ بزرگ  1 عدد آرد  1 و نیم فنجان نمک   یک مواد لازم برای کرم بین کوکی ها کره نرم  نصف فنجان پودر شکر  225 گرم وانیل  نصف ق چ شیر  1 ق غ اسپرینکل سبز یا شکر ...

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

امروز می خوایم تافی خونگی درست کنیم ، چطوره قبلش یکم بیشتر راجع بهش بدونیم؟ مشهور ترین تافی در ایالات متحده، تافی انگلیسی هست که توش کره ی زیادی استفاده میش ...

طرز تهیه کومپیر ترکیه

با خوردن غذای کشورهای دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشورها سفر کرد. امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از پیش غذاهای معروف و خوشمزه آنجا را امتحان کنیم. ...

عکس جدید مهناز افشار با دخترش

مهناز افشار عکس جدیدی از دخترش در اینستاگرام منتشر کرد.     مهناز افشار اکنون سریال «گلشیفته» را در شبکه نمایش خانگی دارد. او در این سریال کنار هومن سیدی، امیر مهدی ژوله و سیامک انصاری بازی می کند. او تصویری از دخترش را بدون توضیح در اینستاگرام منتشر کرد. ...

چگونه بستنی یخی هندوانه ای درست کنیم؟

چگونه بستنی یخی هندوانه ای درست کنیم؟

هوا کم کم رو به گرما میرود و وقتش رسیده تا دسر های خوشمزه برای این هوا تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه دسر یخی هندوانه را آورده ایم.

آشپزی رنگی – لازانیای اسفناج

آشپزی رنگی – لازانیای اسفناج

در این پست یک پیشنهاد گیاهی و خوشمزه از جنس لازانیا داریم و قرار هست طرز تهیه لازانیای اسفناج رو آموز بدیم، لازانیا از ایتالیا اومده و بخاطر تنوعی که در روش پختش میشه به کار برد محبوبیت زیادی داره. ...

انواع شیرین ایرانی

انواع ترشیجات ایرانی

یکی از پرکننده های بعدی به تمام مواد غذایی, انواع ترشی است که موجب خوشمزه مواد غذایی می شود. به همین دلیل در این بخش آسمونی انواع ترشیجات به آموزش. این مقاله در چند قسمت تهیه شده است. با ما بماند.چگونه برای آماده سازی انواع مختلفی از ایرانترشی لیته انبه یکی از انواع شیرین ایرانیمواد لازم ترشی لیته انبهدو عدد انبه درشتکارتن خامه ترش هند است.یک فنجان سرکهیک قاشق چای خوری فلفل قرمز و دارچیندو قاشق چای خوری از دانه های سیاه و سفیددو قاشق غذاخوری گشنیز زمینفایلنحوه تهیه ترشی لیته انبهبرای اولین بار آن را بشویید و هسته بین آنها است. خامه ترش هند در محلول سرکه و فیلتر رد.سپس انبه و مخلوط عقب و داخل مخلوطکن هلاک. خوب که مخلوط فلفل، نمک، سیاه‌دانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده درون شیشه می‌ریزیم.در شیشه را محکم بسته و درون یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست کردن هم می‌شود استفاده کرد ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.ترشی خرمالو یکی از انواع ترشیجات ایرانیمواد لازم ترشی خرمالو8 عدد خرمالو8 عدد خرمای زرد8 عدد هل سبز8 عدد فلفل بهاریک عدد جوز هندیسرکه سفیدنمکچهار تکه زنجبیل تازه کوچکسه قاشق غذاخوری خلال شیرین شده پرتقالطرز تهیه ترشی خرمالوسرکه را در ظرفی ریخته و می‌‌گذاریم به مدت 10 دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر می‌‌کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می‌شود.خرمالوها را شسته و می‌‌گذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می‌‌کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می‌‌کنیم.خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه‌ای تمیز می‌‌گذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار می‌‌دهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها می‌‌ریزیم.در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می‌‌ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد. در شیشه را می‌‌بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می‌‌کنیم. این ترشی پس از 15 روز آماده است.ترشی انار یکی از انواع ترشیجات ایرانیمواد لازم ترشی انار200 گرم گل کلم ریز خرد شدهسه عدد بزرگ انار دانه شدهدو عدد فلفل کبابی تندچهار عدد فلفل شیریندو پیمانه ساقه کرفس ریز خرد شده10 عدد گوجه مینیاتورییک بوته سیر خرد شدهیک قاشق مرباخوری فلفل سیاه نکوبیدهنمک و سرکه سفیددو پیمانه آب انارطرز تهیه ترشی انارتمام مواد را مخلوط کرده در شیشه ریخته و روی آن سرکه می‌ریزیم تا روی مواد را بپوشاند.پس از یک ماه ترشی آماده مصرف است.ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع ترشیجات ایرانیمواد لازم ترشی بادمجان شکم پریک و نیم کیلوگرم سبزی ترشییک قاشق سوپخوری ادویهیک قاشق سوپخوری نمک3 کیلوگرم بادمجان قلمی کوچکسرکهطرز تهیه ترشی بادمجان شکم پرسبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امکان کمی سبزیهای معطر محلی است.سبزی ها را پس از پاک کردن و شستن روی یک پارچه تمیز پهن کرده و می گذاریم یک شبانه روز بماند تا آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد می کنیم.برای تهیه این ترشی از بادمجان های کوچک استفاده می کنیم. اگر بادمجان ها خیلی ریز و کوچک باشد، کلاهک سبز آن را بر نمی داریم و به همین ترتیب آنها را در حالیکه یک برش3 سانتیمتری در وسط بادمجان ها ایجاد کرده ایم، در سرکه می جوشانیم. به طوری که برای هر یک کیلو، یک لیوان سرکه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادمجان ها کمی بپزد، ولی له نشود.سبزی ترشی خرد شده را در ظرف تقریباً بزرگی می ریزیم و سیر، نمک و ادویه را به آن اضافه می کنیم . بعد ازمخلوط کردن آنها، شکم بادمجان ها را از این مخلوط پر می کنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم.سپس روی مواد سرکه می ریزیم تا سرکه روی بادمجان ها را بگیرد. در آنها را محکم می بندیم و در جای خنک نگه می داریم.ترشی فلفل یکی از انواع ترشیجات ایرانیمواد لازم ترشی فلفل۵۰۰ گرم فلفل سبز تند۱ لیتر سرکهنمک۱ بوته سیرچند شاخه ترخون و نعناعطرز تهیه ترشی فلفلابتدا فلفل سبزها را تمیز بشوئید و فلفل های زده دار یا نصف شده را از فلفل های سالم جدا کنید . بهتر است برای زیبا تر شدن ظاهر ترشی، چوب اضافه سر فلفل ها را با چاقو تا حدی ببرید که به کلاهک فلفل آسیب نرسد. بعد روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود .فلفل ها را در یک ظرف شیشه ای بریزید و لابه لای آن چند حبه ( برای هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سیر بیندازید و روی آن را کاملا با سرکه سفید پرکنید . میتوانید از انواع فلفل برای ترشی استفاده کنید .ظرف ترشی فلفل را در جای خشک و خنک و دور از تابش مستقیم خورشید نگهداری کنید و سعی کنید به مدت 20 روز درب ظرف را باز نکنید .در مورد مدت ماندگاری ترشی فلفل: از بیست روز به بعد ترشی آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر می شود . ولی بعد از 7-8 ماه کم کم ترشی ها شروع میکنند به تجزیه شدن داخل سرکه. و کم کم بافت خود را از دست میدهد . پس بهتر است ترشی را مقداری تهیه کنید که حداکثر تا 8 ماه مصرف کنید. Loading...