مطالب مرتبط:
دستور پخت میگو با سس پرتقال

دستور پخت میگو با سس پرتقال

دستور پخت میگو با سس پرتقال -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذای دری ...

همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟

همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟

همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟ -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ...

آموزش تصویری تزئین سالاد الویه به شکل هندوانه

آموزش تصویری تزئین سالاد الویه به شکل هندوانه

ایده ای جالب برای تزئین سالاد الویه به شکل هندوانه شب یلدا سالاد الویه یکی از سالادهای مور ...

میزشام با تزیینات قرمز

میزشام با تزیینات قرمز

میزشام با تزیینات قرمز -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: ...

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

فلافل کنجدی

فلافل کنجدی

فلافل کنجدی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: فلافل رو تقریب ...

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید !

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید !

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید ! -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: عمری گذشت و نه ق ...

طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده

طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده

کباب ترش یکی از کباب‌های محلی شمال کشور است و در شهرهای مختلف استان‌های گیلان و مازندران تهیه می‌شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی‌هاست. مواد لازم برای درست کردن کباب ترش برای ۳ نفرگوشت راست ...

مذاکره با ترامپ مثل «مذاکره با ژله» است

به گزارش مشرق، به نقل از پایگاه خبری هیل، سناتور «چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات در مجلس سنای آمریکا روز شنبه با انتقاد شدید از «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا را یک «مذاکره کننده غیرقابل اعتماد و متزلزل» خواند. شومر ...

طرز تهیه چیزکیک باقلوا

باقلوای شیرینی خوشمزه و سنتی ایرانیان است و چیز کیک هم یکی از شیرینی های پرطرفدار است. در این نوشتار به شما آموزش می دهیم که چگونه این دو شیرینی خوشمزه را به صورت ترکیبی با هم درست کنید. مواد لازم برای شربت عسل دارچین برای روی باقلوا شکر دانه ریز  1 فنجان مع ...

نکات موثر و مهم در آشپزی و آشپزخانه

نکات موثر و مهم در آشپزی و آشپزخانه  هر کدبانویی نیاز دارد تا به نکاتی درباره آشپزی آگاه باشد، امروز ما بشما چند نکته جالب آشپزی را آموزش خواهیم داد.    * رنگ انداختن زعفران ...

لمینگتون ژله ای؛ کیک هایی با روکش ژله

لمینگتون ژله ای؛ کیک هایی با روکش ژله

ماهنامه کیک و شیرینی - معصومه خوانساری: کیک از انواع خوراکی‌های خوشمزه و خوش طعم است که اغلب برای جشن‌ها و میهمانی‌ها پخته می‌شود. کیک‌ها در انواع طعم‌های مختلف پخته می‌شوند که یکی از پرطرفدارترین آن‌ها کیک با روکش ژله‌ای است که طرز تهیه آن را آموزش داده ایم. ...

روش درست کردن دسر ساندویچی قلبی مناسب ولنتاین

روش درست کردن دسر ساندویچی قلبی مناسب ولنتاین

درست کردن دسر ساندویچی قلبی, دسر ویژه ولنتاین, دسر ساندویچی قلبی درست کردن دسر ساندویچی قلبی, دسر ویژه ولنتایندر این مطلب از ابرتازه ها روش درست کردن ...

کوفته نخود را چگونه بپزیم؟

کوفته نخود را چگونه بپزیم؟

مجله سرآشپز: کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد مورد نیاز بلغور گندم (خیس شده): 75 گرم نخود (خیس شده): 75 گرم گوشت چرخ کرده: 2 ...

پنه با سس بادام زمینی

طرز تهیه پنه با سس بادام‌ زمینی مواد لازم: بادام زمینی: ۱۰۰ گرم؛روغن زیتون: پنج قاشق سوپ‌خوری؛پاستای پنه: ۴۰۰ گرم؛نمک: به‌مقدار لازم؛آرد ذرت (الک‌شده): دو قاشق سوپ‌خوری؛ ...

طرز تهیه آش شله مشهدی

طرز تهیه آش شله مشهدی

شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می‌شود، غذایی از خانواده آش‌ها است. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان است که می‌توان برای خوشمزه و مقوی‌تر شدن این غذا، مقداری مغز قلم گاو به آن اضافه کرد. آسمونی در این بخش طرز تهیه آ ...

انواع شیرین ایرانی

انواع ترشیجات ایرانی

یکی از پرکننده های بعدی به تمام مواد غذایی, انواع ترشی است که موجب خوشمزه مواد غذایی می شود. به همین دلیل در این بخش آسمونی انواع ترشیجات به آموزش. این مقاله در چند قسمت تهیه شده است. با ما بماند.چگونه برای آماده سازی انواع مختلفی از ایرانترشی لیته انبه یکی از انواع شیرین ایرانیمواد لازم ترشی لیته انبهدو عدد انبه درشتکارتن خامه ترش هند است.یک فنجان سرکهیک قاشق چای خوری فلفل قرمز و دارچیندو قاشق چای خوری از دانه های سیاه و سفیددو قاشق غذاخوری گشنیز زمینفایلنحوه تهیه ترشی لیته انبهبرای اولین بار آن را بشویید و هسته بین آنها است. خامه ترش هند در محلول سرکه و فیلتر رد.سپس انبه و مخلوط عقب و داخل مخلوطکن هلاک. خوب که مخلوط فلفل، نمک، سیاه‌دانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده درون شیشه می‌ریزیم.در شیشه را محکم بسته و درون یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست کردن هم می‌شود استفاده کرد ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.ترشی خرمالو یکی از انواع ترشیجات ایرانیمواد لازم ترشی خرمالو8 عدد خرمالو8 عدد خرمای زرد8 عدد هل سبز8 عدد فلفل بهاریک عدد جوز هندیسرکه سفیدنمکچهار تکه زنجبیل تازه کوچکسه قاشق غذاخوری خلال شیرین شده پرتقالطرز تهیه ترشی خرمالوسرکه را در ظرفی ریخته و می‌‌گذاریم به مدت 10 دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر می‌‌کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می‌شود.خرمالوها را شسته و می‌‌گذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می‌‌کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می‌‌کنیم.خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه‌ای تمیز می‌‌گذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار می‌‌دهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها می‌‌ریزیم.در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می‌‌ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد. در شیشه را می‌‌بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می‌‌کنیم. این ترشی پس از 15 روز آماده است.ترشی انار یکی از انواع ترشیجات ایرانیمواد لازم ترشی انار200 گرم گل کلم ریز خرد شدهسه عدد بزرگ انار دانه شدهدو عدد فلفل کبابی تندچهار عدد فلفل شیریندو پیمانه ساقه کرفس ریز خرد شده10 عدد گوجه مینیاتورییک بوته سیر خرد شدهیک قاشق مرباخوری فلفل سیاه نکوبیدهنمک و سرکه سفیددو پیمانه آب انارطرز تهیه ترشی انارتمام مواد را مخلوط کرده در شیشه ریخته و روی آن سرکه می‌ریزیم تا روی مواد را بپوشاند.پس از یک ماه ترشی آماده مصرف است.ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع ترشیجات ایرانیمواد لازم ترشی بادمجان شکم پریک و نیم کیلوگرم سبزی ترشییک قاشق سوپخوری ادویهیک قاشق سوپخوری نمک3 کیلوگرم بادمجان قلمی کوچکسرکهطرز تهیه ترشی بادمجان شکم پرسبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امکان کمی سبزیهای معطر محلی است.سبزی ها را پس از پاک کردن و شستن روی یک پارچه تمیز پهن کرده و می گذاریم یک شبانه روز بماند تا آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد می کنیم.برای تهیه این ترشی از بادمجان های کوچک استفاده می کنیم. اگر بادمجان ها خیلی ریز و کوچک باشد، کلاهک سبز آن را بر نمی داریم و به همین ترتیب آنها را در حالیکه یک برش3 سانتیمتری در وسط بادمجان ها ایجاد کرده ایم، در سرکه می جوشانیم. به طوری که برای هر یک کیلو، یک لیوان سرکه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادمجان ها کمی بپزد، ولی له نشود.سبزی ترشی خرد شده را در ظرف تقریباً بزرگی می ریزیم و سیر، نمک و ادویه را به آن اضافه می کنیم . بعد ازمخلوط کردن آنها، شکم بادمجان ها را از این مخلوط پر می کنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم.سپس روی مواد سرکه می ریزیم تا سرکه روی بادمجان ها را بگیرد. در آنها را محکم می بندیم و در جای خنک نگه می داریم.ترشی فلفل یکی از انواع ترشیجات ایرانیمواد لازم ترشی فلفل۵۰۰ گرم فلفل سبز تند۱ لیتر سرکهنمک۱ بوته سیرچند شاخه ترخون و نعناعطرز تهیه ترشی فلفلابتدا فلفل سبزها را تمیز بشوئید و فلفل های زده دار یا نصف شده را از فلفل های سالم جدا کنید . بهتر است برای زیبا تر شدن ظاهر ترشی، چوب اضافه سر فلفل ها را با چاقو تا حدی ببرید که به کلاهک فلفل آسیب نرسد. بعد روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود .فلفل ها را در یک ظرف شیشه ای بریزید و لابه لای آن چند حبه ( برای هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سیر بیندازید و روی آن را کاملا با سرکه سفید پرکنید . میتوانید از انواع فلفل برای ترشی استفاده کنید .ظرف ترشی فلفل را در جای خشک و خنک و دور از تابش مستقیم خورشید نگهداری کنید و سعی کنید به مدت 20 روز درب ظرف را باز نکنید .در مورد مدت ماندگاری ترشی فلفل: از بیست روز به بعد ترشی آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر می شود . ولی بعد از 7-8 ماه کم کم ترشی ها شروع میکنند به تجزیه شدن داخل سرکه. و کم کم بافت خود را از دست میدهد . پس بهتر است ترشی را مقداری تهیه کنید که حداکثر تا 8 ماه مصرف کنید. Loading...