مطالب مرتبط:
نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیک, پخت چیزکیک گردو درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیکدر این مطلب از ابرتازه ها نحوه درست کردن چیزکیک گردو ...

سوبیا، دسر لذیذ مکزیکی

سوبیا، دسر لذیذ مکزیکی

امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک دسر مکزیکی آشنا کنیم. در این دسر، از آرد برنج استفاده می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دسر مکزیکی، با ما همراه باشید.  اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک د ...

پنکیک بدون تخم مرغ

پنکیک مواد لازم: ۱۲۵ گرم آرد بدون گلوتنجایگزین تخم مرغ معادل یک عدد تخم مرغ کامل ( دو و یک دوم پیمانه نشاسته سیب زمینی،یک و یک دوم پیمانه نشاسته تاپیوکا، دو سوم پیمانه بکینگ پودر،یک سوم پیمانه جوش شیرین)۲۵۰ میلی لی ...

کوکی گردو و کشمش یک شیرینی پرمغز و بسیار خوشمزه

این کوکی گردو و کشمش بسیار خوشمزه و ساده است و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.مواد لازم کوکی گردو و کشمش :گردو (خردشده): ۲ پیمانهکشمش: یک دوم پیمانهکره (به دمای محیط رسیده): ۲۲۵ گرمشکر: ۱۰۰ گرمشکر قه ...

طرز تهیه نان پنیری، خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه نان پنیری، خوشمزه و متفاوت

وب سایت دونفره: میشه گفت یه جورایی آشپزی کردن دیگه جز وظایف خیلی از ما خانوم ها به حساب میاد و ممکنه بعضی وقت ها خستمون کنه. اما همیشه میتونیم با تنوع دادن در غذاهایی که درست میکنیم این کارو برای خودمون لذت بخش کنیم. یکی از تنوع های اساسی تو آشپزی هم پخت نون ...

ساندویچ دوروم، پلو و کوفته

ساندویچ دوروم، پلو و کوفته

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: این کوفته‌های گوشت را به‌صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل می‌کنند.میزان سرو: 2 الی 4 نفرمواد لازم: نان لواش: 2 عدد برنج: یک پیمانه گوجه فرنگی ( ...

ژله شکری های نوستالژیک برای سفره هفت سین

ژله شکری های نوستالژیک برای سفره هفت سین

ماهنامه کیک و شیرینی: ژله شکری از جمله شیرینی‌های فانتزی و خوشمزه است که برای سفره هفت سین و پذیرایی از میهمانان عید مناسب است. مواد لازم: ...

طرز تهیه خورش قیمه عربی

خوزش قیمه عربی غذایی با ظاهر ساده است که دارای طعم بسیار خوبی است. حتما این خورش را یک بار امتحان کنید تا عاشق طعمش شوید. مواد لازم خورش قیمه عربی گوشت گوسفند 200 گرم نخود   200 گرم پیاز  2 عدد رب گوجه فرنگی  4 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده  4 قاشق غذاخوری پودر دا ...

شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری ها

شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری ها

شور ماهی پلو یکی از غذا های محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می باشد. طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.

این ماهی های حلزونی، فوق العاده اند

بدون شک شکل و ظاهر غذا در اشتها و میل به غذاخوردن انسان ها نقش مهمی داره، مخصوصا غذاهای دریایی که با تزیین و انواع ترفندها شکیل تر و زیباتر میشه.

طرز تهیه خورش ترشه کباب

همنطور که می دانید شهرهای شمالی منبع لذیذترین غذهای ایرانی هستند. خورش تورشه کباب یکی از بهترین غذاهای ایرانی است که مخصوص شمال ایران است. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش تورشه کباب را منتشر می کند. طرز تهیه خورش تورشه کباب مواد لازم برای تهیه خورش تورشه کباب مرغ ...

عکس جدید مهناز افشار با دخترش

مهناز افشار عکس جدیدی از دخترش در اینستاگرام منتشر کرد.     مهناز افشار اکنون سریال «گلشیفته» را در شبکه نمایش خانگی دارد. او در این سریال کنار هومن سیدی، امیر مهدی ژوله و سیامک انصاری بازی می کند. او تصویری از دخترش را بدون توضیح در اینستاگرام منتشر کرد. ...

طرز تهیه دسر خرمالو

اگر هوس خوردن یک دسر خوش رنگ و خوش طعم را کرده اید می توانید دسر خوشمزه خرمالو را تهیه کنید. مواد لازم برای دسر خرمالو شیر / 3 پیمانه شکر / 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت / 3 قاشق غذاخوری وانیل / 1/4 قاشق چایخوری خرمالو /  4-5 عدد بیسکوییت پتی پور / نصف بسته پو ...

پخت ماهی راحت و بی دردسر

اگر روی کباب پز یا سینی فر چند برش لیمو بذارید و روی لیموها ماهی را بذارید طعم لذیذی می گیرد و بوی خوش لیمو به خوردش می رود.

آش سبزی شیرازی مخصوص سیزده بدر

آسمونی : استان های مختلف ایران , غذاهای متنوعی را در ایام نوروز در خود جای داده است . یکی از این غذاها آش سبزی شیرازی است که برای عصرانه های مناسبت های خاص مانند نوروز بخصوص سیزده بدر بسیار دلچسب است . مواد لازم آش سبزی شیرازی : سبزی آش 1 کیلو شام ...

چگونه بستنی یخی هندوانه ای درست کنیم؟

چگونه بستنی یخی هندوانه ای درست کنیم؟

هوا کم کم رو به گرما میرود و وقتش رسیده تا دسر های خوشمزه برای این هوا تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه دسر یخی هندوانه را آورده ایم.

۴۲ عکس رنگی که شاید شما رو به ساختن اسکرپ بوک آشپزی ترغیب کنه

۴۲ عکس رنگی که شاید شما رو به ساختن اسکرپ بوک آشپزی ترغیب کنه

آشپزی یکی از تفریحات رنگی و سرگرم کننده ست. اکثر کسانی که طرفدار آشپزی هستن یک دفتر برای یادداشت طرز تهیه ها دارن. اما تا حالا به ساختن یک اسکرپ بوک آشپزی با نقاشی، عکس و شیوه های خلاقانه فکر کردید؟ پیشنهاد میدی ...

طنز؛ ما زن های پیچیده

آرزو درزي در ستون طنز روزنامه قانون نوشت: اولین باری که به رفتارش شک کردم توی یک سفره خانه بودیم. پرسید نوشابه یا دلستر؟ گفتم هیچ کدوم و او با لبخند یک قوطی دلستر و یک قوطی نوشابه سفارش داد. حتی چند دقیقه قبلش هم پرسیده بود فست فود یا برنج طوری؟ من گفته بودم فست ف ...

مواد غذایی مقوی برای کودکان, پوره, میوه, سالاد

غذای مقوی برای نوزادان، پوره سالاد میوه

اگر شما می خواهید یک نوزاد سالم است. برای آماده سازی مواد غذایی. توصیه های بهداشتی توجه داشته باشید: قبل و بعد از آماده سازی مواد غذایی شستن دست ها. اگر دست خود را مجروح شده است. قبل از آماده کردن مواد غذایی با موقعیت برای بستن زخم. غذاهای خوب بپزد. کودک غذا آماده است. غذاهای پخته شده مانند تعمیر و نگهداری مناسب است. مانده غذاها را بلافاصله سرد در یک ظرف در بسته داخل یخچال.نگه داشتن مواد غذایی در دمای اتاق باعث فساد مواد غذایی. غذاهای باقیمانده را قبل از مصرف حرارت دهید. غذاهای خام و پخته را مجزا نگه‌دارید. محل تهیه و پخت غذا را تمیز نگهدارید. غذاها را از دسترس حشرات و جوندگان دور نگه‌دارید. آب پاکیزه مصرف کنید. مواد غذایی پاستوریزه مصرف کنید.  پوره سالاد میوه مناسب برای نوزادان 6 تا 9 ماه است و زمان لازم برای تهیه آن 20 دقیقه است.مواد لازم برای 350 میلی‌لیتر شلیل یا هلو         1 عددسیب بزرگ            1 عددگلابی رسیده         1 عددطالبی کوچک         یک‌چهارم عددروش تهیههلو یا شلیل را نصف کرده، پوست و هسته آن را گرفته و آن را کاملا خرد کنید. در مورد سیب، گلابی و طالبی نیز همین کارها را انجام دهید. میوه‌های خردکرده و 15 میلی‌لیتر – یک قاشق چایخوری - آب را در یک ظرف بریزید. در ظرف را بگذارید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا مواد به مدت 10دقیقه با هم بجوشند تا زمانی‌که میوه‌ها کاملا نرم شوند.آن‌گاه میوه‌ها را در کاسه‌دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا میوه‌ها پوره شود. قبل از دادن پوره به کودک، دمای آن را کنترل کنید. باقیمانده پوره را در ظرفی دردار ریخته و آن را سریعاً به یخچال منتقل کنید. پوره باید از قبل 24 ساعت مصرف شود.نکته: این پوره را در فریزر نیز می‌توانید نگهداری کنید.